feb 21 2014

Forårskuller..? ;)

Published by at 21:03 under Maria Verbeck

Hi peeps 😛

 

Så er jeg tilbage igen. Har haft travlt med eksamen efterfulgt af en omgang influenza :/ men sådan går det jo, når man stresser lidt for meget og sover for lidt. Nu er jeg heldigvis færdig med mit studie, og det er jeg kanon glad for 😀 Har kæmpet længe for endelig at blive student, så nu glæder jeg mig bare til at få min karakter og mit endelige bevis. Er jo lidt spændt på, hvad mit snit ender på 😉 Lige nu ligger jeg nok omkring de 9,5-10, men har ikke fået regnet de sidste karakterer med, så det bliver rigtigt spændende…

 

Ellers får jeg tiden til at gå med min nye legekammerat 😉 Han er rigtigt fræk og sjov at dyrke en masse lækker sex med… Det er skønt med en god og fræk bolleven, når man er single 😉 så man ikke skal undvære alt det sjove… Bruger I også en bolleven nogle gange? Synes bare at sex bliver bedst, når man kender hinanden lidt… Så kan man bedre læse hinandens signaler, så man kan tænde og pirre hinanden 😉 Det kan godt være lidt svært at vide med en ny partner. Desuden så betyder tillid meget, hvis man vil udforske grænser osv… Jeg tænder feks meget på dominans – en dominant partner, som tør tage styringen 😉 Uh det er så HOT! Men han skal jo helst vide, hvor langt han kan gå med mig… For jeg er ikke til alt for meget til tvang og ydmygelse osv….

 

Ellers er jeg stor fan af legetøj! Jeg har ikke super nemt ved at komme, men når jeg bruger min vibrator, så går det bare som smurt 😛 Er orgasmer ikke bare det bedste der findes??! 😉 Især dem som man kan mærke helt ud i tæerne, og hvor hele kroppen bare sitrer længe efter… Åhhr, så dejligt!

DSC_0041

Kys fra Maria :*

 

PS. Forresten har jeg fået lavet en mail, som I er velkommen til at kontakte mig på, hvis I er interesseret i trusser, BH’er, osv eller bare har spørgsmål 🙂 Den hedder mariaverbeck@gmail.com.

Tags

blog maria verbeck webmaster

No responses yet

Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Søg